Händer på Butiken

Glöggmingel med Filippa K- Torsdag den 29/11 Kl. 18

Inför första advent kommer Matilda från Filippa K till oss och inspirerar för säsongens trender & hur vi ska tänka kring en smart garderob. Det vill du inte missa!

Kvällen kommer att erbjuda:

  • Goodiebags
  • Mingel
  • Inspiration

Begränsat antal platser, anmäl dig på 0381-10839 eller mejla oss till info@butikeneksjo.se

Välkommen, hoppas vi ses!

Stilrådgivning

Vi ser en stilrådgivning som en början på en långsiktig relation, där vi gärna hjälper till under en längre tid med att bygga upp en kunskap hos dig som kund för att du själv ska kunna utforma din garderob.

Event
Var med på våra trendkvällar på Butiken Noga Utvalt, där du får en inspirerande kväll med oss och med våra leverantörer. Vi tipsar dig om de senaste trenderna och vad vi anser är nyckelplagg för säsongen.

Ps. Som kund kan du skapa ditt eget event, kom med förslag!

AW
Ta med dig kollegorna/vänninorna och runda av arbetsveckan i en skön & inspirerande miljö med ett glas bubbel i handen.

Håll utkik för nästa AW-kväll här på hemsidan, Instagram och Facebook.

 

Kundklubb
Gå med i Butiken Noga Utvalts kundklubb när du besöker oss nästa gång, så har du möjligheten att ta del av vip-kvällar, erbjudanden och annat trevligt som är på gång. Genom kundklubben registreras dina köp och du som kund erhåller ett bonuskort som stämplas för varje köp över 1000kr.

BUTIKEN Noga Utvalt

är en legendarisk modeplats för folk från när & fjärran. Vi arbetar med svenska, danska och italienska varumärken. Den mixen tycker vi passar den skandinaviska kvinnan.

sidfot